Хлопець
46 років
ТернопільУкраїна, Тернопільська область
Хлопець
32 роки
ВінницяУкраїна, Вінницька область
Хлопець
39 років
ЛьвівУкраїна, Львівська область
Хлопець
50 років
КиївУкраїна, Київська область
Хлопець
50 років
КиївУкраїна, Київська область
Хлопець
33 роки
Івано-ФранківськУкраїна, Івано-Франківська область
Хлопець
42 роки
МиколаївУкраїна, Миколаївська область
Хлопець
35 років
УманьУкраїна, Черкаська область
Хлопець
34 роки
ЛуцькУкраїна, Волинська область
Хлопець
46 років
ТернопільУкраїна, Тернопільська область
Хлопець
29 років
ЛьвівУкраїна, Львівська область

Мистецтво дотику

Ми почали забувати що справжній секс полягає далеко не в оргазмі, а самому шляху до нього. Секс- це не просто статева близкість чоловіка та жінки, мета якої отримати задоволення. Рідкісні щасливці від природи наділені умінням правильно вести себе в ліжку.

Мистецтво дотику

Секс-це мистецтво, яке починається із прилюдій, якими уже не кожен вміє володіти. Саме прилюдії це дещо краще за оргазм. Ніщо краще не врізається в пам*ять як дотики.

Головне, щоб людина получала задоволення не від самого процесу, а від самого того факту що вона це робить саме з вами. Так швидкий та звіриний секс може принести море задоволення, але повільний, він може зводити з розуму. Будьте тим кого будуть хотіти усі.

Де б ви не були, мовчки та без зайвих слів ви можете спокусити свого коханого, поглядом, дотиком, граціозними рухами, доведіть чоловіка до божевілля щоб він не міг думати ні про що інше крім вас. Будьте найбажанішою і неповторною. Полюбіть себе і у вас закохається весь світ. Будьте богинею сексуальності. Домінуйте над сильною половиною людства, вони це полюбляють.

Опустіться до  сосків та покусуючи їх доведіть до затвердіння

Коли ви залишились на одинці, покладіть коханого на постіль, включіть спокійну та розслабляючу музику, в повільному танці зніміть з себе зайвий одяг, ніжно та заворожуючи його своїм поглядом наближайтесь до нього, нахиліться та ледь-ледь доторкаючись губами до його шиї цілуйте, раз за разом, спускайтесь нижче розстібніть так же повільно його сорочку ґудзик за ґудзиком. Опустіться до сосків та покусуючи їх доведіть до затвердіння.

Потім нижче, ніжно дивлячись йому у вічі розстібніть його штани та рукою граючись відчуйте його зростаюче бажання. Дозвольте йому зняти з вас панчохи та розстебнути бюстгалтер.

Песьте його мовою тіла, своїми сосками пройдіться по його тілу, пограйте своїми статевими губами з його ерогенним членом, але не піддавайся спокусі. Зробіть для свого чоловіка ніжний масаж. Смакуйте дотики до нього, та спостерігайте наче кішечка грайлива за його реакцією. Коли ваш мужчина на грані вибуху, сядьте на нього, ніжно руками візьміть його член та повільно вводьте його в себе та витягуйте, грайтесь із ним це задасть чоловікові масу задоволення, адже немає нічого кращого ніж дивитись як зникає що небуть та з’являється. Відчувайте його. Дихайте так повільно наскільки це можливо.

Віддайтесь один одному, будьте впевнені в собі, зосереджуйтесь на відчуттях, після чого ви обоє зможете досягнути неймовірної вершини почуттів.

11.12.2017