Хлопець
46 років
ТернопільУкраїна, Тернопільська область
Хлопець
32 роки
ВінницяУкраїна, Вінницька область
Хлопець
39 років
ЛьвівУкраїна, Львівська область
Хлопець
50 років
КиївУкраїна, Київська область
Хлопець
50 років
КиївУкраїна, Київська область
Хлопець
33 роки
Івано-ФранківськУкраїна, Івано-Франківська область
Хлопець
42 роки
МиколаївУкраїна, Миколаївська область
Хлопець
35 років
УманьУкраїна, Черкаська область
Хлопець
34 роки
ЛуцькУкраїна, Волинська область
Хлопець
46 років
ТернопільУкраїна, Тернопільська область
Хлопець
29 років
ЛьвівУкраїна, Львівська область

Віртуальний світ та любов у мережі

Соціальні мережі уже давно заполонили наш розум, вони замінили нам реальність, тут ми можемо бути собою, або ж навпаки тим ким ми не можемо стати в реальному житті. Ми знайомимось, дружимо, закохуємось, ведемо себе відкрито, тут усе набагато простіше. Саме через це люди відштовхують реальний світ на друге місце і поринають у віртуальний, де немає проблем, нічого не обтягує, та перед нами відкриті усі двері. Без гаджетів та інтернету людина свого життя уже не уявляє. Попри те що вони з’явились у нашому житті не так уже й давно, але вони зуміли змінити наш погляд на нього.

Віртуальний світ та любов у мережі

Красиві фотографії у профілях, серенади тепер у MP3 піснях, почуття перетворились у смайлики пристрасть у статусах, вечірні зустрічі та душевні розмови перейшли по Skype. Ось вона дружба та знайомства XXI століття.

Одні сканують сайти знайомств із метою закохатись та знайти собі другу половинку. Інші шукають спілкування, людину якій можна виговоритись та яка не просто вислухає, а справді зрозуміє, проживе цю історію разом із тобою, підтримає та дасть пораду. Ще дехто шукає мало знайому людину щоб розважитись, і так на даний час це стало незамінним для нас.

Та чи реально знайти свою людину через сайти знайомств? В цьому думки людей розходяться. Більшість вважають що це цілком можливо і більше того вони на практиці в цьому переконались, а інші вважають що це далеко не так, тому що їхньому досвіду не так пощастило, як попереднім. Ми люди дуже швидко привикли робити поспішні висновки, тільки після першого розчарування, а у нашому житті їх дуже багато було тай немало ще буде. Та факт залишається фактом рано чи пізно кожен зустрічає свою долю.

Соціальні мережі

Соціальні мережі, нам дуже допомагають, ми можемо знайомитись із людьми з якими ніколи могли б не зустрітись, і не знати про їх існування, адже між вами сотні тисяч кілометрів.

Ми можемо дізнаватись різні новини та багато цікавого що відбувається у світі, завдяки цьому ми можемо висловити свою думку та попросити поради у незнайомих людей коли нам потрібна думка посторонніх. Це допомагає розвиватись, подорожувати, дружити, мріяти і втілювати їх в реальність.

Хто щоб поганого не говорив про соціальні мережі, інтернет, пошукові системи, форуми, сайти знайомств, та це нам потрібно. Без цього життя уже не таке цікаве як колись, звісно до всього потрібно підходити із головою, та власною відповідальністю. І якщо в когось щось там не вийшло, або погані спогади про дані ресурси, це всього тільки його думка, а життя у кожного своє, і у кожного воно складається по своєму.

27.12.2017