Хлопець
46 років
ТернопільУкраїна, Тернопільська область
Хлопець
32 роки
ВінницяУкраїна, Вінницька область
Хлопець
39 років
ЛьвівУкраїна, Львівська область
Хлопець
50 років
КиївУкраїна, Київська область
Хлопець
50 років
КиївУкраїна, Київська область
Хлопець
33 роки
Івано-ФранківськУкраїна, Івано-Франківська область
Хлопець
42 роки
МиколаївУкраїна, Миколаївська область
Хлопець
35 років
УманьУкраїна, Черкаська область
Хлопець
34 роки
ЛуцькУкраїна, Волинська область
Хлопець
46 років
ТернопільУкраїна, Тернопільська область
Хлопець
29 років
ЛьвівУкраїна, Львівська область

Вміння бути розкутою

З дитинства нас виховують в межах табу. В яких секс - являється чимось «грязним» та «непристойним» для порядних людей. Ця закрита тема пішла від світу «без сексу». По житті ми також спостерігаємо як люди насміхаються із цього та вважають це чимось ганебним та неприємливим. В такому вихованні ми й виростаємо, із нашим життям рідко щось міняється в цьому плані, а сексуальне життя пізнаємо уже на практиці.

Хочеться чогось нового, без обмеження

З таким оточенням у нас появляються сексуальні комплекси – те, що не позволяє нам розслабитись та получати задоволення від процесу. А із часом появлення проблем, інколи нам соромно та неприємно не те щоб їх вирішити, а й навіть озвучити. Не говорячи уже про свої мрії та бажання інтимного характеру. Ми завжди чекаємо що нас ніхто не зрозуміє, а гірше того осудить. Тому мрії та уявлення ми ховаємо далеко в своїй голові, та прикриваємо соромом і страхом піти проти усіх стереотипів нашого закомплексованого світу.

Хочеться чогось нового, без обмеження

З кожним днем наше життя стає все рутиннішим. Хочеться чогось нового, більше розваг, «більше повітря». І тоді ми розуміємо, що насправді усі ці страхи та комплекси які ми собі малюємо, тільки в нашій голові.

Життя тільки одне, то чому б не зняти усі страхи, переступити через границю заборон та втілити усі свої мрії та бажання в реальність? Адже експерименти – вони освіжають відносини, дають нову хвилю почуттів. Ми наче заново народжуємось.

Не потрібно жити у світі «баранів» які не бажають змін, це також люди які мріють, але не мають своєї власної думки якої вони б дотримувались, тому вони живуть чужими обмеженнями, та чужим поглядом на життя.

В сексуальному житті практично немає табу, тому будьте розкованими, не стримуйте себе і свої бажання в сексі, та ні в якому разі нічого не соромтесь, розмовляйте зі своєму половинкою, діліться своїми бажаннями, втілюйте ваші мрії, робіть все чого вам хочеться.

Старайтесь постійно відкривати для себе щось - нове. Секс-іграшки, різні пози, види сексу – використовуйте це, воно для того й придумано. Тоді ваш секс стане незабутнім!
Живіть та беріть від життя максимум!

11.12.2017