Парень
46 лет
ТернопольУкраина, Тернопольская область
Парень
32 года
ВинницаУкраина, Винницкая область
Парень
39 лет
ЛьвовУкраина, Львовская область
Парень
50 лет
КиевУкраина, Киевская область
Парень
50 лет
КиевУкраина, Киевская область
Парень
33 года
Ивано-ФранковскУкраина, Ивано-Франковская область
Парень
42 года
НиколаевУкраина, Николаевская область
Парень
35 лет
УманьУкраина, Черкасская область
Парень
34 года
ЛуцкУкраина, Волынская область
Парень
46 лет
ТернопольУкраина, Тернопольская область
Парень
29 лет
ЛьвовУкраина, Львовская область

Сексуальні втіхи

Дотики, зовнішній вигляд, аромат тіла. І ще багато іншого потрібно щоб перетворити із милої послушної дівчинки у неслухняну левицю. Яка буде грайливою кішкою, у руках сильного чоловіка.

Усі знають що сексуальні втіхи, прелюдія, потрібні тільки жінкам, а чоловікам щоб возбудитись нічого й непотрібно, їм головне тільки щоб встромити та вистромити. Та це далеко не правда, і на цьому далеко не заїдеш. Усім чоловікам потрібна любов, ласка та приділяння уваги. Вони наче малі діти яких постійно потрібно хвалити, пестити, періодично цицьку давати коли кричать.

Сексуальні втіхи

Тому прочитайте наступні поради щоб ще більше зацікавити свого чоловіка, та крім вас він більше нікого не замічав. Станьте богинею для свого коханого, після чого він перетвориться на вашого вірного раба…

Усі знають що сексуальні втіхи, прелюдія, потрібні тільки жінкам

  • У будь який час, та де б ви не знаходились прошепчіть йому на вушко, про його сексуальність та як ви його хочете просто зараз. Робіть це дуже повільно із плавним диханням, ніжно покусуйте вухо, а язиком пройдіться по його вигинах.
  • Погодуй його із своїх рук, при цьому пильно дивлячись йому в очі, акуратно засовуючи йому в рот свій пальчик. Із коктейлю дістань кубик льоду, та пристрасно проведи його по губах бойфренда, дивлячись на його губи так наче готова з’їсти їх.
  • Гуляючи по вулиці поклади його руку собі на сідницю, а у ресторані, кіно чи таксі, своїми пальчиками погладжуй його ширінку.
  • Шльопай його по задниці.
  • Сядь до нього на коліна, обернись спиною, а руками спираючись на підлокітники, рухай своєю попою по його стегнах. У цьому випадку буря у штанях чоловіка буде якщо ти все це прикрасиш ефектною білизною.
  • Присівши повністю на коліна перед чоловіком потрись біля його члена, візьми в рот його палець, та покажи що буде коли ти зараз знімеш його штанці. При цьому не забувай про спинку, якою можна гарно вигинати.
  • Роздягнись перед ним, повернись, прогнись наче кішечка щоб це було красиво, та дай себе погладити.
  • Будь домінантом у цей вечір, підказуй йому що робити, куди себе поцілувати, яку позу краще прийняти.
  • Пройдись своїми сосками по його оголеному тілі, його членом погладь своє тіло: шию, груди, губи, при цьому не втрачай сексуальний та грайливий погляд, періодично дивлячись йому в очі та спостерігай за реакцією від твої дій.
  • Цілуй його від губ до вуха, шиї, сосків, спускаючись нижче, дойди до його мошонки відчуй її смак, язичком пограйся із нею.
  • Зав’язавши очі, опустись до верхньої частини внутрішньої сторони його стегон – це одне з найчутливіших ділянок на тілі чоловіка. Пройдись по ній язиком, а під час мінету погладжуй її вологими пальцями.
  • Підготуй собі смазку, вилий трошки на пеніс і масажуй його легенькими рухами своїх долонь, при цьому розмістись так, щоб його руку засунути собі між ніг, нехай і він матиме можливість погратись трішки із тобою.
  • Не забувай також про красиву легеньку музику при цих подіях, приємний запах тіла.

А ці всі події можеш відзняти на приховану камеру, та створите своє домашнє відео, яке з часом вам буде цікаво переглядати. Пограйся із ним, достав йому масу задоволення, після цього люблячий чоловік це обов’язково оцінить та буде готовий на любе виконання твоїх бажань.

25.08.2020